Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen bieden enorm veel mogelijkheden zodat ze voor ieder raam geschikt zijn. Daarbij komt het voordeel dat kunststof weinig onderhoud nodig heeft. Bovendien hebben kozijnen van kunststof een hogere isolatiewaarde dan houten- en aluminium kozijnen, wat resulteert in een jaarlijkse besparing van enkele honderden euro’s. Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in RAL-kleuren voor een glad profiel, of in ieder andere gewenste kleur. Daarnaast is het ook verkrijgbaar met houtnerffolie en met houtlook verbindingen zodat het kunststof kozijn er uitziet als een echt houten kozijn.

Ruiter Kozijnen B.V. is leverancier van kunststofkozijnen voor nieuwbouw, renovatie, restauratie en utiliteitsbouw. Wij leveren aan particulieren, aannemers, woningstichtingen en verenigingen van eigenaren. Of het gaat om een enkel kozijn, een hele woning, een project of een hele straat, wij zijn u graag van dienst.

Glas

Bij alle gevelelementen die in onze fabriek geproduceerd worden kunnen wij natuurlijk ook het bijpassende glas leveren. Ook het plaatsen van glas (of het leveren van los glas) behoort tot de mogelijkheden.

Hierbij moet u denken aan de volgende typen glas:

  • HR++ isolatieglas
  • HR++ zonwerend isolatieglas
  • HR++ tripleglas
  • Inbraakwerend gelaagd isolatieglas
  • Veiligheids isolatieglas gelaagd of gehard
  • Enkel glas, gewoon, gelaagd of gehard

Voordelen van kunststof

Onderhoudsarm
Flexibel in vorm
Hoge isolatie waarde
Vocht werend
In vele uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar